Dags för Svartlögamilen!

På lördag (15/7) är det dags för Svartlögamilen. Det hela börjar med ett barnlopp runt byhamnen kl 14:00 och därefter börjar vuxenloppet kl 15:00. Som vanligt kommer det finnas en herrklass och en damklass för respektive 10 km och 3 km. Anmälan till loppen skall ske senast 20 minuter innan start (ingen kostnad för att vara med).
Nytt för i år är att det även kommer finnas en ”after run” pub i Ribrants lada vid fotbollsplanen där man kan köpa öl, vin, chips och hamburgare till ett bra pris. Puben kommer vara öppen för alla och öppnar klockan 15:30. Grillarna kommer att tändas runt kl 17:00 då man kan köpa hamburgare.
Under lördagen kommer ”Postkiosken” att flytta upp till fotbollsplanen och där kan man som vanligt köpa läsk och godis.
Varmt välkomna önskar sekretariatet!

2 reaktion på “Dags för Svartlögamilen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *