VEM slänger OELDNINGSBART BRÅTE på eldningshögen?

Ja – man kan verkligen fråga sig. Dessvärre är det nog inte en ensam person, utan ganska många Svartlögabor som mot allt vett, sans och förstånd gör sig av med saker som absolut inte hör hemma i en eldningshög på allmän plats. Inför återvinningsbåtens besök tog en skara handskbeklädda arbetare sig an de yttersta lagren av den östra eldningshögen vid ångbåtsbryggan och fann bland annat

Färgburk med färg i
Batterier
Keramikskål
Halvfulla flaskor med schampo och duschtvål
Lock till kylväska
Fotfil
Plastleksaker
Kastrullock
Plastdunk
Metallräfsa
Byggplast
Glasfiberull
Tjärpapp
Skåp av laminerad spånskiva
Plasttillbringare
Plastväska med innehåll
Skor
Askkopp i metall
Vaxduk
Plastbalja

Högrensningen fortsätter på eldningshelgen. Då eldar vi bredvid högen istället och lägger brännbart på brasan och sånt som ska återvinnas i en hög för sig, att sparas till grovsopbåten nästa sommar. Och nu får det verkligen vara SKÄRPNING vad gäller eldningshögen! Det gäller alla – utan undantag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *