Årsmötet avklarat – nu är det 2019!

Svartlögaföreningens årsmöte den 24 mars var välbesökt och det finns nu en ny(gammal) styrelse och tankar framåt.

Styrelsen, som består av Stig Orustfjord (ordförande), Ylva Stenbom (kassör), Katarina Lycken Rüter (sekreterare) samt Calle Mobach, Desideria Åström, Jenny Wermelin, Marina Åström och Susanna Ribrant, träffas före påsk – så hör gärna av dig med sådant som du till exempel vill få med i föreningens kalendarium.

Kalendariet uppdateras löpande här på hemsidan under våren, och sätts i juni upp på föreningens anslagstavlor (ja – först måste förstås den i bykorset restaureras efter Alfridas framfart). Boka redan nu extra arbetslördag den 8 juni för att röja på spåren efter Alfrida!

Protokollet från årsmötet ligger justerat (om än ej underskrivet – men det handlar om postgång) här:

Protokoll Svartlögaföreningens årsmöte 24 mars 2019