Det händer i sommar!

Det kommer att hända mycket på Svartlöga i sommar – och somligt av det som ska hända finns i Svartlögaföreningens kalendarium. Som vanligt är kalendariearbetet work-in-progress under våren, men det går att se det vi vet och planerar redan nu här på hemsidan. I juni kommer informationen upp på anslagstavlorna på ön.

I år börjar aktiviteterna ovanligt tidigt med den på årsmötet beslutade extra röjardagen den 8 juni. I tre arbetslag kommer vi att ha fokus på att röja spår i skogen, och det kommer att finnas arbetsuppgifter för alla åldrar och konstitutioner. Vi jobbar 10-15, med eget fika under dagen och gemensam ”föreningskorv” vid grillarna ca 15. För korvinköp etc kommer vi att skicka ut en anmälan om deltagande lite senare – men boka dagen redan nu för arbete och gemenskap!

Stängt var det här – men det ska vi ändra på under den extra röjardagen!