Strålande insatser på röjardagen

Ett varmt tack till alla som sågade, släpade och röjde i Alfridas spår i helgen. Tack vare dryga 40 personers idoga arbete under lördagen den 8 juni (somliga från bra tidigt på morgonen) är nu spår och vägar till allra största delen framkomliga igen. Så härligt för alla som vill röra sig i skog och mark!

Nu får man nog säga att det ÄR sommar – snart redan midsommar faktiskt. Kvällen före midsommarafton är det VM-pub i Ribrants lada och på midsommarafton sedvanligt firande. Detta tar sin början med att stången kläs och reses på förmiddagen (10-11, kom med blommor och blad) och sedan musik, dans och lekar kl 15.
Ja, och sedan händer det förstås mycket sommaren igenom. Titta på kalendariet här på hemsidan! En liten puff för slåtterkursen kan kanske vara på sin plats, den 29:e juni – anmäl i doodeln och ta med en egen lie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *