Eldningshelg på Svartlöga

Ibland känns september som vore det en ny sommarmånad – men mörkret som faller påminner ändå om att det obevekligen blir höst, också i år. Med hösten kommer höstbrasorna, och förstås också eldningshelg på Svartlöga.
I år har vi fokus på högarna öster och väster om Rönnskärsnäset (vid ångbåtsbryggan). Om väder (fuktigt nog) och vind (tillräckligt stillsam) tillåter tänds eldarna vid 10-tiden lördagen den 12 oktober. Som vanligt behövs  både motorsåg och röjsåg, så vi hoppas att några tar med sig och hugger i. Därtill behövs förstås villiga händer som håller ordning på högarna, tar tag i krattorna så att vi med gemensamma ansträngningar kan se till att ängarna förblir fina.
Ta med arbetshandskar och -redskap, gott humör, en fikakorg med egen korv att grilla över den varma brasglöden och lämplig dryck att släcka törst med. Vi ses vid eldarna!
För Svartlögaföreningens styrelse
Katarina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *