Ett forum för Svartlöga

Ibland kan man vilja diskutera något eller kanske se om det finns någon annan som vill dela en passbåt, har ved att erbjuda eller så. Då kan man använda Svartlögaföreningens forum.

Som en test finns från start en helt fritt tillgänglig inloggning, som gör att vem som helst kan skriva ett inlägg i kategorin ”forum”. I bästa fall missbrukas det inte, och då är allt frid och fröjd. Ett exempel på hur det skulle kunna se ut finns i inlägget ”Exempel”.

Hamnar det troll på sidan (och sådana finns det dessvärre) kan vi jobba utan lösenord med ”kommentarstrådar” – för kommentera kan vem som helst göra. Också här finns det troll dock, och därför kommer vi ha en inställning som gör att den som vill kunna skriva första gången måste bli publicerad av webmaster (det vill säga man får vänta ett tag – förhoppningsvis inte alltför länge – på att webmaster har godkänt kommentaren). När man väl blivit godkänd publiceras ens kommentarer direkt.

Måste vi arbeta med hemliga lösenord går det givetvis också – men de flesta tycker att det är krångligt. Och krångligt ska det inte vara med Svartlöga – inte i onödan!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *